Behandelingen

Asenna Beauty bied een grote diversiteit aan behandelingen.
Hier vind u een overzicht van alle behandelingen incl. prijzen.
Loop vrijblijvend binnen en vraag naar de mogelijkheden.
U kunt natuurlijk ook meteen telefonisch een afspraak maken.

3D Microblading

3D hairstrokes microblading (permanente makeup)/ Het is een haarstroke techniek (mesjes techniek) waarmee met permanente makeup als ware wenkbrauwhaartjes worden gepigmenteerd. De haartjes worden aangebracht met behulp van ultra dunne naaltjes in een manuele pen.

Hyaluron als filler

Hyaluron is een eiwitstof die in de huid voorkomt, het dient als vulmiddel tussen de cellen. Zo behoudt de huid haar elasticiteit en stevigheid naast onder andere collageen en elastine vezels. Hyaluron is vochtbindend en kan een grote hoeveelheid aan zicht hechten. De huid ziet er dan strakker en steviger uit. Het is dus een lichaams eigen stof wat voor veel een pluspunt is in tegenstelling tot botox. Hyaluron is van nature aanwezig in de huid en veilig in gebruik. Het is mede verantwoordelijk voor de hydratatie van de huid. Bij het ouder worden, dit begint vanaf 25 jaar, neemt het hyaluron, de volume in je huid, in hoeveelheid af.  Door het te kort aan hyaluron in de huid aan te vullen wordt de rimpel diepte minder of is zelfs verdwenen 

Cryolipolysis Slimming

 Door gecontroleerde koeling van bepaalde lichaamsdelen, voor niet-invasieve plaatselijke vermindering van vetophopingen, ter verbetering van de lichaamscontouren. De blootstelling aan koeling zal celvernietiging veroorzaken van onderhuids vetweefsel, zonder schade aan te brengen aan ander omliggend weefsel. De methode wordt toegepast als een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie.  Dus geen operatie, geen naalden en geen uitvaltijd!